петак, 20. јануар 2017.

Konkurs povodom 14. februara

Da, da radi se o konkursu povodom 14. februara😍


Ovaj praznik, dan zaljubljenih, je možda i praznik koji nas najviše inspiriše zbog naših simpatija. Zato uzmi papir i olovku sjedi za sto i misli o njemu. Možeš nacrtati crtež ili napisati pesmu. To ćeš mi poslati na e-mail monablogerka@gmail.com . Najbolji radovi će biti objavljeni na mom blogu a autor pobjedničkog rada radiće collab sa mnom, to ćemo se dogovoriti.  Evo nekih uputa:
Crtež ili slika
Ako želiš da nacrtaš ili naslikaš nešto, pusti maštu da uradi svoje, a dozvoljene su sve tehnike. Crtež neka bude posvećen njemu, a kada ga završiš fotografiši i pošalji mi na e-mail. U e-mailu napiši kako se zoveš, koliko imaš godina, odakle si i kome je posvećen rad naravno ako želiš;)
Pjesma
Ako želiš da napišeš pjesmu bitno je samo da bude posvećena njemu. Možeš u pjesmi opisati njega, ili neka ta pjesma bude kao neko pismo. Pjesmu napiši u wordu i pošalji mi je e-mailom. U e-mailu mi napiši kako se zoveš, koliko imaš godina, odakle si i kome je posvećena pjsma, naravno ako želiš;)

U ovom konkursu možeš učestvovati ako si zaljubljena djevojčica ili tinejdžerka. Radove moraš poslati najkasnije do 12. februara.

Tvoja Mona💞



8 коментара:

  1. Super ti je post, možda pošaljem nešto na mail, vidjet ću hah! Ako me zapratiš, uzvraćam! Inače, super blog samo tako nastavi!
    P.S. Ako netko želi follow for follow dođite na moj blog.
    lovedisneyhr.blogspot.hr
    <3

    ОдговориИзбриши
  2. Ideja je odlična. Pogledaj moj blog, ako želiš :)

    mybeautycorner1.blogspot.hr

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, tvoj blog je super. Inače zapratila sam te jos juče kada sam naišla na tvoj blog

      Избриши
    2. Hvala ti, tvoj blog je super. Inače zapratila sam te jos juče kada sam naišla na tvoj blog

      Избриши