недеља, 7. мај 2017.

Ako voliš da čitaš moje postove, pročitaj💕


Prvo, želim da naglasim da se u ovom postu ne pravdam, zato što mislim da nema potrebe za tim već ću u ovom postu objasniti kada ja objavljujem postove za slučaj da voliš da čitaš moje postove a vjerujem da ako ne ti, onda neko drugi.

Vjerovatno si primjetila da ja postove izbacujem dosta rijetko - jednom mjesečno ili jednom u dva mjeseca. Ne, ja nisam odredila kada ću objavljivati već kad stignem ja i objavim. Tako se moze desiti da u jednom mjesecu objavim 10 postova a sledecih 2 mjeseca ne objavim ni jedan. Sve zavisi od mojih obaveza, o kojima necu pisati ovdje na blogu jer smatram da nije potrebno da se pravdam. Pošto rijetko objavljujem postove trudim se da oni budu kvalitetni, da kada procitaš moj post nemaš osjecaj da si izgubila svoje dragocjeno vrijeme ni za šta već da si pročitala nešto korisno što će ti koristiti. Kada dođe ljetnji raspust češće ću objavljivati i već sam isplanirala neke rubrike, koje naravno neće promijeniti moj stil pisanja. A pod moj stil pisanja mislim da necu pisati o sminci, odjeci, izgledu... 

Pa preostalo mi je samo da kažem da se radujem ljetnjem raspustu koji nam dolazi brzo. U komentare mi napiši ako imaš neki prijedlog ili mi se javi na e-mail adresu monablogerka@gmail.com, takođe možeš mi se obratiti za bilo kakvu vrstu problema (škola, ljubav, prijareljstvo, menstruacija i ostali tinejdž problemi...)
Tvoja Mona💞

8 коментара:

  1. Анониман7. мај 2017. 23:37

    Jedva čekam nove postove... ♥♥♥

    ​Novi post je na mom blogu: My after schol ROUTINE
    Pratim te, pa ako do sada nisi - učlani se u moj blog: laAdda
    P.S. Ako želiš pročitaj ovaj post i pridruži se. Vidi o čemu se radi na njihovom blogu:
    world-directory-sweetmelody.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  2. Jedva čekam čitati tvoje buduće postove!

    Posjeti moj blog i zaprati,uzvraćam- funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Tek sam sada saznala za tvoj blog, i videla sam da takoreci tek pocinjes, tako da sam se odmah uclanila, jer znam kako je meni bilo na pocetku ❤. Iskreno se nadam da ces cesce objavljivati jer su ti postovi fantasticni (procitala sam ih vecinu sad hahah). Razumem da imas obaveze, ali veruj mi, jednom kad udjes u rutinu, postace ti navika da izbacujes postove nekoliko puta nedeljno cak, a da oni budu kvalitetni, sudeci da se tako uvezbavas. Nije kao da sam Bog zna koliko iskusna blogerka, ali ono, pisem iz svog iskustva hahah. Tako da eto, radujem se buducim postovima ❤

    Volela bih da pogledas moj blog---
    mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno na ovako divnom komemtaru i savetu! Pogledala sam tvoj blog, i sviđa mi se, pratim te💞

      Избриши
  4. Nemoj da se brineš, razumemo te svi. Svako od nas sada ima frku oko škole i ocena a i drugih aktivnosti. Ja te i dalje podržavam (kako ne bih, ja pišem jednom u 5 meseci xD) i skroz te razumem.
    Tako da, bez brige, piši koliko možeš mi se radujemo svakom objavljenom postu. ☺

    A na mom blogu je nakon dugo vremena novi post tako da baci pogled :) I zaprati me ako želiš.
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Vjeruj mi u potpunosti te razumijem. Samu sebe mrzim jer više ništa ne radim oko bloga, iako znam da su neke druge stvari ipak važnije. Ti se samo drži stvari koji ti i trebaju biti prioritet, a za blog kada uhvatiš vremena i volje. :)

    Fantastiko World - zapratila sam te, pa ako želiš škicni na moj blog. :)

    ОдговориИзбриши